Om Herb Pharma

Sedan 1999 har jag erfarenheter av den högteknologiska akupunkturen vilken vi utvecklat till vad den är idag, ett instrument vid namn Qi Power där vi har en fantastisk möjlighet att se ditt mående utifrån det som har med akupunktursystemet att göra samt att nålfritt påverka kroppens självläkande förmåga.

När jag 2006 utbildade mig i växtbaserade kosttillskott (örter) och tillsammans med blodanalysen  kunde se förändringen när jag intog det som balanserade och stärkte min läckande tarm vilket bland annat kan ha med matsmältningsbesvär att göra, samt min leverstress då förstod jag att nu är jag på rätt väg för att ha möjligheten att än bättre kunna hjäpa de som kom till min klinik för att få komplementär vård.

Länge hade jag gått i tankarna att utbilda terapeuter eftersom mitt koncept med den högteknologiska akupunkturen, blodanalysen och kosttillskotten det var jag då ensam om. Klienter åkte över 100 mil enkel resa för att få min hjälp och 2014 fattade jag beslutet att börja forma vad som idag är Herb Pharma Naturterapi. 2017 startade jag första utbildningen och nu några år senare har vi spridits från norr till söder.

Värdegrund

Vår värdegrund baseras på det egna ansvaret över hur vi lever och tar våra beslut. Vi tror på kärleken till sig själv och medmänniskan samt naturen, vad vi äter och hur vi lever samt våra tankar har stor betydelse för hur vi mår. Herb Pharma´s uppgift ser vi som en del av väl måendet där du som önskar den komplementära vården kan få stöttning. Vår uppgift är med våra över 20 års erfarenheter lotsa dig till ett nytt sätt att hantera hälsan utifrån där du befinner dig och vad du behöver för hjälp hos oss på Herb Pharma.

 

 

Våra naturterapeutiska lösningar


Vi är glada för de unika metoder endast vi inom Herb Pharma har att erbjuda dig som söker den komplementära vården. 

Läs mer om våra naturterapeutiska lösningar
 

Våra terapeuters patientberättelser

Här har vi samlat bara några av de berättelser som kommer från alla dem som våra terapeuter träffar varje dag.

Boka ditt besök hos våra terapeuter här

”Jag är helt fascinerad av vad Nina gör med min kropp. Piggare, gladare, full av energi, sover gott och vaknar inte som ett blötdjur. Mina besök underlättar vardagen. Längtar redan till nästa behandling.”

Linda


Besökte terapeuten

Akupunktur & Natur, Nina Lindberg

smålandsstenar

”Tack älskade Ann för att du har gjort min sons liv värdigt.

Hans mage är så mycket bättre!”

Susanne och Leo


Besökte terapeuten

Hälsomagen, Ann Karlström

Jörlanda

”Innan jag kom till dig var jag ständigt förkyld och hade inflammationer på flera ställen sedan ca 2 år. Jag hade ätit inflammationshämmande medicin, gått på sjukgymnastik och massage och fått kortisonspruta, men inget hjälpte. Redan efter en behandling började värken släppa. Efter två behandlingar hade förkylningen släppt. Efter 5 behandlingar och en reningskur mår jag fantastiskt bra. Har fullt med energi och tränar flera gånger i veckan.Tack!”

Madeleine


Besökte terapeuten

Akupunktur & Natur, Nina Lindberg

smålandsstenar

Måste bara få återkoppla att jag mått ofattbart bra i min mage i 3 veckor!!!!!🙏🙏🙏  Ända sedan jag slutade äta ägg har jag inte haft sveda eller samma uppblåsta mage som tidigare. Jag har inte tagit bort ägg i maten el gjort något annat utan enbart frukostägget. Det är ju lite smågalet, men det i kombo med behandling måste ju gjort sitt 🙏 Jag kan dessutom dricka kaffe utan att direkt springa på toa å bli gasig!”

Evelyn, Kungälv


Besökte terapeuten

Dalkullans Naturterapi, Camilla Björklund

FALUN

”Jag har haft sådana fruktansvärda smärtor i mina ben

som knappt kunnat beröras.

Nu är detta helt borta och även kramperna.”

Lotta, Uddevalla


Besökte terapeuten

Hälsomagen, Ann Karlström

Jörlanda

"Du har hjälpt mig mycket med dina behandlingar, dina verktyg. Dina viktiga ord till mig, som jag lyssnat på. Är så glad att jag tog kontakt med dig! Jag var nära ramla ihop i mitt liv. Efter 5 månader och behandlingar mår jag SÅ mycket bättre, har fått mig många tankeställare på vägen. Att kunna få den hjälp jag fått är värd så mycket!! Tack Nina du är fantastisk!"

Mari


Besökte terapeuten

Akupunktur & Natur, Nina Lindberg

smålandsstenar