Kosttillskott hos Herb Pharma

Målet med våra kosttillskott/örter är att finna de allra bästa råvarorna. De sammansättningar som vi har i våra produkter finner du inte någon annanstans än här i web shopen och hos våra fantastiskt duktiga terapeuter, med kliniker spridda i vårt avlånga land. Att köpa hos våra terapeuter är det vi rekommenderar i första hand.

Din hälsa - Vårt fokus!

 

 

Naturens skafferi!

Under många års tid har jag alltid varit intresserad av naturens skafferi och hur man förr med kloka gummor och gubbars kunskaper kunde förändra måendet. Nu är det tur att vi inte enbart har örter utan även våra många gånger fantastiska läkemedel som räddar liv. Min tro är att båda världarna gifter sig med varandra och går hand i hand för att hjälpa varje enskild individ till ett så bra mående som det är möjligt.

 

Herb Pharmas produktutvecklingsresa

Min egen problematik med huvudvärk, migrän, värk i kroppen och en enorm trötthet har gjort att jag är väldigt mån om vad för produkter vi utvecklar med stor omsorg. 

Första produkten som jag utvecklade det är Tamin och efter det har sortimentet ökat och är idag 12 olika växtbaserade kosttillskott.

Vi har i våra planer flera tillskott som ligger under utveckling och jag längtar verkligen efter att få presentera någon av dem under 2023.

 

 

Grundfilosofin

Min grundfilosofi är att vi skall ha ett sortiment som oftast inte är likt någon annans. 

Att ha kontroll över ingrediensernas kvalité har alltid legat högst upp på produktionslistan. Vi tullar aldrig på det.

Vad gäller det ekologiska så har vi flera verksamma ämnen i våra produkter och det betyder att är en utav de verksamma ämnena inte ekologiska får vi inte kalla den ekologisk.

Vi har en produkt som är ekologisk samt vegansk och det är Vegan Oil som odlas, skördas och tillverkas av en av våra duktiga terapeuter Linnea El Solh på Yogafarmen utanför Linköping.

Vi är glada och ärligt talat riktigt stolta över vårt sortiment och att vi i Sverige är först med en unik teknik med trelagers tabletter Qi forte och B där de olika lagren frisläpps vid tre olika tidpunkter. Gå gärna in och läs mer under respektive produkt.

 

Handla örter i vår E-terapi

I vilken ordning tar jag örterna?

Enligt Herb Pharmas mångåriga erfarenheter är det bra att börja så här under förutsättning att du inte äter läkemedel som kan krocka eller har en lös mage

1. Laxi, Uri och Ginger vilken man intar tills de är slut (förutom Laxi som oftast inte behövs mer än 1/2 tablett per dag)

2. Vecka 2 lägger vi oftast till Candi som bland annat innehåller vitlök vilket hjälper till att upprätthållla den mikrobiella balansen i tarmen, bidrar till blodsockerbalansen. Papaya bidrar till minskning av kroppsfett tack vare dess proteolytiska aktivitet och. Hepa som bland annat innehåller Curcumin (gurkmeja) vilken stödjer matsmältningen, spelar en aktiv roll för huden, stödjer fettmetabolism och bidrar till normal avlagring av fett i levern. OBS! se fullständig information under varje specifik produkt

3. När steg 1 är klart rekommenderar vi Tamin som bland annat innehåller Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion samt bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion och Probio MAPS vilken innehåller levande mjölksyrakultur.

4. Qi forte vår multivitamintablett innehåller vitaminer och mineraler vilket många den här årstiden har ett behov av, läs gärna produktdatabladet vad för hälsopåståenden som finns för respektive vitamin

5. ett B vitaminkomplex och vi har valt att tillverka den i trelagers skikt för bästa upptagningsförmåga

6. Övriga örter utifrån ditt eget behov och behöver du råd från terapeuterna så har vi E-Terapin där du kan konsultera våra duktiga terapeuter 

8. Ett besök hos någon av terapeuterna är självklart för de flesta det bästa alternativet då får du helheten, vilken vi här av naturliga själ inte kan erbjuda.

Innehållet på denna hemsida ska inte tolkas som medicinsk rådgivning och är inte en ersättning för rekommendationer från en läkare. Om du har några specifika frågor vänligen kontakta oss, din läkare, eller någon av våra E-Terapeuter. Du kan också ställa dina frågor om dina mediciner går ihop med våra kosttillskott till fragaapotekaren.se 

Till E-Terapi