Herb Pharmas örter

Ett kvitto på örternas kraftfullhet och goda resultat ser vi kontinuerligt i blodanalysen som görs före och efter en örtkonsultation hos någon av oss utbildad Herb Pharma terapeut och inte minst vid uppföljningen av våra klienters mående.

Din hälsa - Vårt fokus!

 

 

Naturens skafferi!

Under många års tid har jag alltid varit intresserad av naturens skafferi och hur man förr med kloka gummor och gubbars kunskaper kunde förändra måendet. Nu är det tur att vi inte enbart har örter utan även våra många gånger fantastiska läkemedel som räddar liv. Min tro är att båda världarna gifter sig med varandra och går hand i hand för att hjälpa varje enskild individ till ett så bra mående som det är möjligt.

 

Herb Pharmas produktutvecklingsresa

Min egen problematik med läckande tarm gjorde att mitt val då första tillskottet skulle tas fram föll på en produkt som jag ville skulle kunna påverka läckande tarm. Jag tog blodprov för att se min status innan jag började med tillskottet som då var i pulver och när jag hade intagit Tamin i två veckor både syntes det en förbättring i blodprovet och kändes en markant skillnad på min mage vilken inte var lika svullen, svedan i magen var mindre och kanske det bästa av allt jag började känna mig något piggare. Min känsla var att jag är nog på rätt spår och här startar den första produktutvecklingsresan som startade 2016 och har resulterat att vi nu kan presentera 13 unika produkter. Vi har i våra planer flera tillskott som ligger under utveckling och jag längtar verkligen efter att få presentera någon av dem under 2023.

 

 

Grundfilosofin

Min grundfilosofi är att vi tar fram örter som har så brett användningsområde som möjligt.

Att ha kontroll över ingrediensernas kvalité har alltid legat högst upp på produktionslistan. Vi tullar aldrig på det.

Vad gäller det ekologiska så har vi flera verksamma ämnen i våra produkter och det betyder att är en utav de verksamma ämnena inte ekologiska får vi inte kalla den ekologisk.

Vi har en produkt som är ekologisk samt vegansk och det är Vegan Oil som odlas, skördas och tillverkas av en av våra duktiga terapeuter Linnea El Solh på Yogafarmen utanför Linköping.

Vi är glada och ärligt talat riktigt stolta över vårt sortiment och att vi i Sverige är först med en unik teknik med trelagers tabletter Qi forte och B där de olika lagren frisläpps vid tre olika tidpunkter. Gå gärna in och läs mer under respektive produkt.

 

Handla örter i vår E-terapi

I vilken ordning tar jag örterna?

Enligt Herb Pharmas mångåriga erfarenheter är det bra att börja rätt vilket oftast är att starta sin hälsoresa med en Detox, vilket består av Laxi, Uri och Ginger.

Har du ett sötsug eller inflammationer i kroppen rekommenderar vi att du vecka 2 lägger till Candi och Hepa.

Du kommer få flera val vid exempelvis matspjälkningsbesvär, gå in på varje enskild produkts produktdatablad och välj den du själv tycker passar dig bäst, alternativt kontakta någon av våra duktiga E - Terapeuter för mer råd alternativt besöka närmsta Herb Pharma klinik.

Efter detoxen som oftast tar tre veckor rekommenderar vi att man börjar med ProbioMAPS och Tamin gärna  för att bygga upp tarmfloran igen samt stötta en eventuell läckande tarm. När du gjort det kan du om behovet finns välja de andra örterna utifrån ditt behov. Exempelvis Qi forte som många upplever uppiggande, samt B som många upplever är rogivande. 

Innehållet på denna hemsida ska inte tolkas som medicinsk rådgivning och är inte en ersättning för rekommendationer från en läkare. Om du har några specifika frågor vänligen kontakta oss, din läkare, eller någon av våra E-Terapeuter. Du kan också ställa dina frågor om dina mediciner går ihop med våra kosttillskott till fragaapotekaren.se 

Till E-Terapi