Örtterapi

Dyk in i världen av örtterapi med Herb Pharma. Upplev de ofta fantastiska resultaten av våra noggrant utvalda örter, baserade på lång erfarenhet. Örtterapi ingår i naturterapiutbildningen.

Varför örtterapi?

Oftast när det kommer en klient till oss har de gått länge med sin ohälsa vilket innebär att vi behöver olika ämnen för att skapa så god balans som möjligt. Har exempelvis en person läckande tarm som har med den uppblåsta magen, matspjälkning, näringsupptag, värk i kroppen, huvudvärk/migrän etc.  att göra då har vi Tamin som oftast är behjälplig enligt våra erfarenheter. Tar vi inte hand om den problematiken kommer vi heller inte kunna hjälpa till med vare sig akupunkturen eller något annat. Allt handlar om att skapa en så god balans som för oss på Herb Pharma är möjligt. 

Man skall alltid vara noggrann med att inte ersätta läkemedel med våra örter/växtbaserade kosttillskott. Vid funderingar har vi ett samarbete med fragaapotekaren.se Skicka intresseanmälan

Växtbaserade kosttillskott har ofta en bra effekt i sig om det är det du behöver. Enligt Professor emiritus Per-Arne Öckerman som ingår i vår utbildning har det gjorts studier på om man intar enbart kosttillskott och om man intar kosttillskott när man ger energi samtidigt, alltså i detta sammanhang var det akupunktur då fick de som åt kosttillskott och fick akupunktur en bättre effekt än de som inte fick både och. Det var för oss intressant att höra eftersom det är den erfarenheten vi också har.

Man får heller aldrig glömma att vare sig kosttillskott eller akupunktur i alla lägen kan hjälpa till vid ohälsa. Ibland är det läkaren och traditionella läkemedel som enbart är det rätta och man får heller inte glömma att det är din egen livsstil och hur och vad du äter som är en bidragande faktor till välmåendet.<

Är du intresserad av våra utbildningar

Fyll i dina kontaktuppgifter via formuläret nedan så kontaktar vi dig för mer information.