Örtterapi

Dyk in i världen av örtterapi med Herb Pharma. Upplev de ofta fantastiska resultaten av våra noggrant utvalda örter, baserade på lång erfarenhet.

Varför örtterapi?

Många gånger när det kommer en klient till oss har de gått länge med olika besvär och oftast varit på undersökningar inom vården och konstaterat att vi kan inget mer göra då det inte är någon medicinsk fråga. Det är dessa klienter vi oftast får till oss, för många undrar om det finns något mer att göra åt sin hälsa, självklart är det inte alltid vi kan vara behjälpliga men inte sällan har vi väldigt tacksamma klienter som lämnar britsen på kliniken med orden TACK du har verkligen hjälpt mig och jag har fått ett nytt liv. Många är de som behöver rena med detox, hjälpa en nedsatt matsmältning som i sin tur kan orsaka läckande tarm för att sedan bygga upp igen med olika ämnen för att skapa så god balans som möjligt. Har exempelvis en person med sämre matspjälkning som har med den uppblåsta magen, Tar vi inte hand om den grundläggande problematiken kommer vi heller inte kunna hjälpa till med vare sig akupunkturen eller något annat. Allt handlar om att skapa en så god balans som för oss på Herb Pharma är möjligt. 

 

Din hälsoresa är ditt ansvar 

Utifrån vad vi ser i mikroskopin föreslår terapeuten vad du har för behov av örter och lotsar dig hela vägen till en så god hälsa som möjligt och utifrån dina egna krafttag gällande kost, levnadssätt, hur du tänker och lever skall vi göra allt för att på bästa sätt hjälpa dig.

Man skall alltid vara noggrann med att inte ersätta läkemedel med våra örter/växtbaserade kosttillskott. Vid eventuella funderingar om dina läkemedel och våra kosttillskott fungerar tillsammans - så har vi ett samarbete med fragaapotekaren.se. 

 

 

 

Hitta din närmaste terapeut och boka tid för konsultation

 

Önskar du boka en blodanalys enligt Herb Pharmas metod? Du hittar den terapeut som är närmast dig på kartan som du når via länken nedan.

Där ser du också tydligt vilka som är godkända terapeuter för till exempel Arbetsplatsinriktat rehabiliteringsstöd och E-Terapi.

Varmt välkommen att boka en tid!

Hitta din närmaste terapeut