Product

Astramin

Artnr:1011


Astramin är mycket omtyckt av våra kunder som befinner sig i stressiga situationer. Denna produkt innehåller Astragalus vilket har använts i traditionell kinesisk medicin i århundraden. Dess huvudsakliga användning har varit att stärka kroppens immunförsvar. Astragalus kallas också Huang Qi eller mjölk från vickerfrön. Enligt kineserna är astragalus kungen av örter. Astragalus är adaptogen vilket betyder att den är balanserande.


229,00 kr/st

(inkl.moms)

Leveranstid ca 3-5 vardagar. Se våra köpvillkor här

Astramin innehåller astragalus vilket har använts i traditionell kinesisk medicin i århundraden. Dess huvudsakliga användning har
varit att stärka kroppens immunförsvar. Astragalus kallas också Huang Qi eller mjölk från vickerfrön. Enligt kineserna är astragalus kungen av örter. astragalus är adaptogen vilket betyder att den är balanserande.

Varje burk innehåller 60 kapslar.

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderas ej till gravida och barn under 8 år. Vid tveksamhet om du kan ta våra kosttillskott tillsammans med dina läkemedel kan du ställa frågan antingen till din läkare eller till: fragaapotekaren.se

1–2 kapslar per dag gärna till frukost. Astramin är uppiggande därför rekommenderas den inte till kvällen. Då Astramin är en adaptogen bör man efter åtta veckor göra ett uppehåll på 2 veckor för att den skall få sin fulla effekt.

 • Lindring vid klimakteriebesvär
 • Stimulerar spermieaktiviteten
 • Minsning av mental oro
 • Lindring vid allergier
 • Stärkt immunförsvar
 • Lindring vid luftvägsinfektion
 • Färre symptom vid fibromyalgi
 • Ökad rörlighet
 • Lindring vid artros
 • Färre matsmätningsbesvär
 • Färre sympom vid diarré
 • Lindring vid uppblåst mage
 • Minskad trötthet
 • Prostatabesvär

Det som beskrivs i våra produktblad grundar sig på våra erfarenheter och självklart reagerar alla olika och alla får inte samma effekter. Ibland är det våra metoder som är det rätta och ibland är det en läkare eller någon annan som kan ge den största hjälpen. Du känner din kropp bäst och din hälsa är ditt ansvar - därför är du den som är bäst lämpad att avgöra vem som kan erbjuda dig det som gagnar din hälsa mest i varje enskilt fall.


Innehåll per dagsdos                  1 kapsel                    2 kapslar
Astragalusextrakt                           350mg                       700mg

Kinesisk vedelextrakt 4:1 (Astragalus mongholicus), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), ytbehandlingsmedel (magnesiumsalt av fettsyror). Vegetabiliskt kapselskal av hydroxypropylmetylcellulosa.

Tillverkad i Sverige.

 

Uppnå bästa effekt av din örtterapi genom att kombinera med en blodanalys

Vill man ta steget fullt ut och ta reda på vilka örter du behöver kan vi varmt rekommendera ett besök hos närmsta Herb Pharma klinik. Alternativt kan du kontakta din närmsta E - Terapeut för en tid för rådfrågning om just ditt behov.

En kvart kostar 150: - och den summan swischar du din terapeut när ni kommer överens om en tid för skräddarsydd rådgivning.

Boka blodanalys hos våra terapeuterLäs mer om blodanalys enligt Herb Pharmas metod

Vanliga frågor & svar

Ja, när man gör en detox med Laxi, Uri och Ginger. Beroende på hur mycket slaggprodukter du har i kroppen kan du känna av huvudvärk, lite klåda, trötthet, lite värk i kroppen – detta är övergående om det har med detoxen att göra.

En annan vanlig reaktion är att man känner sig piggare, inte så svullen, minskad värk samt mindre sötsugen

Det är väldigt olika då det beror på ditt utgångsläge och hur du för övrigt tar ett tag om din hälsa såsom att ändra vanor gällande kost, motion och övrigt levnadssätt.

En del får effekt väldigt snabbt och en del tar det längre tid för vilket även kan bero på hur länge problematiken funnits.

Vi ställer aldrig någon sjukdomsdiagnos vilket endast är läkarens uppgift. Läkemedel skall heller aldrig bytas eller slutas med utan läkarens inrådan.

Det beror på vilka läkemedel du har och vi har ett samarbete med fragaapotekaren.se där du kan ställa dessa frågor. Viktigt att du uppger alla ingredienser i de kosttillskott du önskar köpa vilket står under fliken innehållsförteckning på samtliga produkter

Har man förmånen att ha en Herb Pharma terapeut klicka här inom rimligt avstånd är det alternativet att föredra, en Herb Pharma terapeut kan med våra metoder dels genom vår blodanalys och akupunkturen hjälpa dig på ett bredare sätt än vad E-Terapin kan göra.

För att du ska få rätt information om utbildningens innehåll samt upplägg och vilken utrustning som ingår vänligen ring eller mejla oss för fullständig information. Klicka här för att skicka en förfrågan om våra utbildningar

För de som önskar ett besök på klinik kontakta närmsta Herb Pharma terapeut klicka här vilka du hittar under fliken våra terapeuter

För de som önskar besöka oss på Herb Pharma´s huvudkontor i Forsheda så är man hjärtligt välkommen för demonstration av utbildningen och dess innehåll. Klicka här.

Våra terapeuters patientberättelser

Här har vi samlat bara några av de berättelser som kommer från alla dem som våra terapeuter träffar varje dag.

Boka ditt besök hos våra terapeuter här

”Jag är helt fascinerad av vad Nina gör med min kropp. Piggare, gladare, full av energi, sover gott och vaknar inte som ett blötdjur. Mina besök underlättar vardagen. Längtar redan till nästa behandling.”

Linda


Besökte terapeuten

Akupunktur & Natur, Nina Lindberg

smålandsstenar

”Tack älskade Ann för att du har gjort min sons liv värdigt.

Hans mage är så mycket bättre!”

Susanne och Leo


Besökte terapeuten

Hälsomagen, Ann Karlström

Jörlanda

”Innan jag kom till dig var jag ständigt förkyld och hade inflammationer på flera ställen sedan ca 2 år. Jag hade ätit inflammationshämmande medicin, gått på sjukgymnastik och massage och fått kortisonspruta, men inget hjälpte. Redan efter en behandling började värken släppa. Efter två behandlingar hade förkylningen släppt. När jag sedan började med Heart Mix försvann inflammationerna fort och jag kunde börja springa igen, vilket jag inte hade kunnat göra det senaste året. Efter 5 behandlingar och en reningskur mår jag fantastiskt bra. Har fullt med energi och tränar flera gånger i veckan.Tack!”

Madeleine


Besökte terapeuten

Akupunktur & Natur, Nina Lindberg

smålandsstenar

”Jag är så tacksam för blodanalysen, den högteknologiska akupunkturen och örterna.Både jag och min dotter har blivit så mycket bättre i våra känsliga magar och kan nu äta mycket mer av olika maträtter än tidigare. Tack!”

Evelyn, Kungälv


Besökte terapeuten

Hälsomagen, Ann Karlström

Jörlanda

”Jag har haft sådana fruktansvärda smärtor i mina ben

som knappt kunnat beröras.

Nu är detta helt borta och även kramperna.”

Lotta, Uddevalla


Besökte terapeuten

Hälsomagen, Ann Karlström

Jörlanda

"Du har hjälpt mig mycket med dina behandlingar, dina verktyg. Dina viktiga ord till mig, som jag lyssnat på. Är så glad att jag tog kontakt med dig! Jag var nära ramla ihop i mitt liv. Efter 5 månader och behandlingar mår jag SÅ mycket bättre, har fått mig många tankeställare på vägen. Att kunna få den hjälp jag fått är värd så mycket!! Tack Nina du är fantastisk!"

Mari


Besökte terapeuten

Akupunktur & Natur, Nina Lindberg

smålandsstenar